Специфікації якості традиційних молочних продуктів - Романчук, І. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2013)
Проведено узагальнення чинних вимог до якості традиційних молочних продуктів. Виокремлено мінімальні специфікації, дотримання яких забезпечує якість харчових продуктів, задовольняє потреби споживачів та визначає їх раціон харчування.