ФАЗОВІ ПЕРЕХОДИ В ЖИРАХ ТА ЖИРОВИХ КОМПОЗИЦІЯХ - Єресько, Г.; Єрошенко, С.; Михайлик, В.; Парняков, О. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2016)
Фізико-хімічні зміни замінників молочного жиру та їх композицій з молочним жиром в процесі нагрівання та охолодження досліджувались в зоні фазових переходів методом диференційної скануючої калориметрії.