ФОРМУВАННЯ ДОДАНОЇ ВАРТОСТІ НА ІНТЕГРОВАНОМУ РИНКУ ПЛОДООВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА МОДЕЛЬ ЦІНИ ВИРОБНИЦТВА - Шмаглій, О. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2016)
Обґрунтовано теоретичну концепцію та методологію оцінки формування доданої вартості на інтегрованому ринку плодоовочевої продукції. Досліджено чинники, що впливають на формування доданої вартості при виробництві та переробці плодоовочевих ресурсів. Репрезентовано методичні підходи формування ціни на плодоовочеву продукцію.