ФРУКТОВА НАЧИНКА ДЛЯ МАФФІНІВ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ - Дорохович, А.; Горзей, О. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2016)
Встановлено можливість раціонального використання фруктози та лактулози при виробництві фруктової начинки для маффінів спеціального призначення. Шляхом багатофакторного планування експерименту визначено оптимальне співвідношення рецептурних компонентів. Досліджено реологічні властивості драглеподібної начинки на основі сахарози та лактулози, фруктози та лактулози. Визначено вміст вільної та з в’язаної вологи в начинках. Проведено дослідження по визначенню втрат лактулози в процесі зберігання начинки.