НОВА ПЕРСПЕКТИВНА СИРОВИНА ДЛЯ ЦУКРОВОЇ ГАЛУЗІ – СОРГО ЦУКРОВЕ (Sorghum saccharatum (L.) Pers.) - Григоренко, Н.; Штангеєв , В.; Хомічак, Л. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2016)
Обґрунтовано доцільність розширення асортименту продукції цукрової галузі. Пропонується використання високопродуктивних сортів та гібридів цукрового сорго для отримання цукровмісного продукту. Розроблено технологію нового цукровмісного продукту із цукрового сорго.