МЕТОД ДЕТЕКЦІЇ БІОГЕННИХ МАГНІТНИХ НАНОЧАСТИНОК У БІОЛОГІЧНОМУ МАТЕРІАЛІ РІЗНОЇ ПРИРОДИ - Кігель, Н.; Горобець, С.; Булаєвська, М.; Гнатюк, А.; Голуб, О. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2016)
Зі застосуванням спектрометра електронного парамагнітного резонансу ELEXSYS E500 Bruker BioSpin розроблено метод, який дозволяє диференційне визначення феритину,штучних та біогенних магнітних наночастинок прокаріот та еукаріот.