М’ЯСНІ КОНСЕРВИ ДЛЯ ПРИКОРМУ ДІТЕЙ ГРУДНОГО ТА РАННЬОГО ВІКУ - Войцехівська , Л.; Лизова, В.; Борсолюк, Л.; Шелкова, Т. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2016)
Розробка технології виробництва продуктів на м’ясній основі для харчування дітей грудного та раннього віку, зокрема м’ясних консервів, які містять необхідні компоненти у оптимальному співвідношенні, буде сприяти здоровому розвитку дітей на ранніх етапах їх життя, коли перелік дозволених до вживання продуктів істотно обмежений. Розроблено 37 рецептур збалансованих за складом м’ясних консервів для прикорму дітей грудного та раннього віку.