ВДОСКОНАЛЕННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ КОПЧЕНО-ВАРЕНОГО БАЛИКУ З ВИКОРИСТАННЯМ БАКТЕРІАЛЬНОГО ПРЕПАРАТУ BACTOFERM CS-300 ТА КОМПОЗИЦІЇ БАГАТОКОМПОНЕНТНОГО РОЗСОЛУ - Баль-Прилипко, Л.; Старкова, Е. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2016)
В статті проаналізовано сучасний стан споживання м’ясопродуктів населенням України, представлені результати етапу комплексних досліджень м’ясної сировини в процесі посолу під дією багатокомпонентного розсолу та бактеріального препарату на основі денітрифікуючих мікроорганізмів Staphylococcus саrnosus та Staphylococcus carnosus ssp. utilis.