НАУКОВЕ ОБГРУНТУВАННЯ РОЗВИТКУ БІОТЕХНОЛОГІЙ В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ - Сичевський, М. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2016)
Стаття присвячена питанню застосування біотехнологічних процесів у харчовійпромисловості. Висвітлюються розробки Інституту продовольчих ресурсів НААН в галузібіотехнології, зокрема вітчизняні заквашувальні культури для виробництваферментованих кисломолочних продуктів, біотехнологічні методи оброблення м'ясноїсировини, застосування натуральних хлібних заквасок, процесів біоконверсії рослинноїсировини в продукти харчового і технічного призначення.