ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВУВАННЯ ДСТУ 4450:2005 «КОНСЕРВИ М`ЯСНІ. М’ЯСО ТУШКОВАНЕ. ТЕХНІЧНІ УМОВИ» ДО КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ, ЩО ПРИЙМАЄТЬСЯ НА ЗБЕРІГАННЯ ДЕРЖРЕЗЕРВОМ УКРАЇНИ - Гавриленко, О.; Заславський, О.; Козич, О.; Нестерчук, Т.; Веліканов, О. (ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ, 2017)
Великий об’єм консервів «М'ясо яловиче тушковане» різних виробників був досліджений на відповідність обов’язковим показникам якості, що визначені ДСТУ 4450:2005. На основі практичних досліджень було показано, що деякі положення ДСТУ 4450 застарілі і потребують конкретних термінових змін та доопрацювань задля збереження харчової безпеки країни.